Monday, December 26, 2022

Kyllä ählymaasta tullut tietää että ählymaat ovat perseestä, vaikka vittuun on asennettu, kuten Nigerjoen rantojen asukkaatkin tietävät asuvansa sananmukaisesti neekerivaltioissa: Niger, Nigeria etc ;)


Valkoinen on hanki ja sellainen pitää olla tulevaisuutemmekin

Me olkaamme kansana edelleen suomalaisia. Ählyille riittää elintilaa muualla. Seppo Lehdon puheenvuoro iltapalalla mamutuksesta viinasta etc. 

Kyllä ählymaasta tullut tietää että ählymaat ovat perseestä, vaikka vittuun on asennettu, kuten Nigerjoen rantojen asukkaatkin tietävät asuvansa sananmukaisesti neekerivaltioissa: Niger, Nigeria etc ;)
Niggalaulujen = "gansta"-laulujen kotimaa on USA, joka meitä rulettaa hate speech kusetuksellaan, vaikka tilastojen mukaan todellisuus on tekoina "Mustan tulevaisuuden" tekijöiden vastuulla.

Ohessa katolilaisten pyhiinvaelluskuva Eestiin ;) vuonna xxxx.

Termi "vihapuhe" on stalisinistinen tapa tukahduttaa avointa keskustelua erilaisista ongelmista ja yhteiskuntarauhaa uhkaavista tahoista Seppo Lehto https://Lehto-Seppo-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

Seppo Lehto kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa oma ehdokaslista 100 nimeä jotta voi asettua ehdokkaaksi keräys aloitetaan tammikuulla 2023 Tampereella

Asiassa jos haluaa auttaa voi ottaa yhteyttä vapaussoturi@gmail.com

https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com tavoittein ;) kohti valkoisempaa tulevaisuutta. Toivotaan helvetin kovia tulipalopakkasia ja valkoista lunta 2 metriä koko pohjolaamme ;) jotta musta tulevaisuutemme katoaa lopullisesti ;)

Ei haittaa vaikka juhannuksenakin olisi lunta vielä 1 metri? Vai mitä saa enää ajatella ja laukoa kunnon provona näille valkoista tulevaisuuttamme vastustaville ryssäläisille bryssäläisille / ryssäläisille perseluteillemme?


Uskokaa Herran siunaukseen ja valkoisen munan mahtiin Suomessa, ilman turhia mustan tulevaisuuden kirouksia keskuuteemme. 

Kansanedustajaehdokas Lehto Seppo Huk aluepalauttaja yhteiskuntakriitikko ja eduskunnassa tuellanne 2023 ;) Valkoisen tulevaisuuden lähettiläänä ;)

Herra siunatkoon meitä ;)?

-------------------
-----------------

No comments:

Post a Comment