Monday, January 14, 2019

Eduskuntavaalit 2019 Pirkanmaa: Valkoinen tulevaisuus taattava Suomelle ja Euroopalle, älkäämme hyväksykö mustaa tulevaisuutta, rajaton maahanmuutto ja islamisaatio on pysäytettävä Seppo Lehto opastajanne

Eduskuntavaalit 2019 Pirkanmaa: Olennaisen tärkeää kansamme rotumme puolesta Suomenmaan
Verovarat ja säästömme käytettäköön suomalaisten ylläpitoon ja toimeentuloon, ei matuinvaasion kasvattamiseen kansakunnalliseksi turvallisuusuhaksemme, mitä se jo nyt on desanttihallituksen ja maapetoksellisten kansanedustajien, virkamiesta toimin.
Hallitus, eduskunta rikoksistaan tuomiolle kansanmurhaamme edistäessään, sekä ikuiseen ulostoon. Tuomiolauselmaan "Yhteiskunnalle vaarallisia".

Valkoinen tulevaisuus taattava Suomelle ja Euroopalle, älkäämme hyväksykö mustaa tulevaisuutta, rajaton maahanmuutto ja islamisaatio on pysäytettävä historioitsija Tampereelta.
Nais- ja lapsirauhan puolesta: Matu- ja islaminvaasioille loppu ja palautukset heti rajalta käyntiin!

Suomen naiset ansaitsevat kukkasia, eivät matu- ja islaminvaasion joukkoraiskaajia keskuuteemme kansakunnalliseksi yhteiskuntarauhaamme uhkaavaksi joukoksi päivittäisissä askareissamme.


Historioitsija yhteiskuntakriitikko eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto opastajanne turvallisempaan Suomeen!

https://lehto-seppo-eduskuntaan.blogspot.com Freukkarien laulun sanojen mukaan ;) "Ei neekeriveren tilkkaa", vaan aito tsuhna, lyhytkätinen pohjoiseurooppalainen shamanisti historioitsija eduskuntaan tuellanne vaalimaan alkuperäkansan oikeuksia matu- ja islmainvaasion rasismia vastaan: Ei lastenraiskaajia, eikä sotarikollisia Suomeen. 





............................

https://valkoinen-tulevaisuus.blogspot.com
.............................

No comments:

Post a Comment